Mosaiikin mahdollisuudet

Eija Juutilainen
Tuote ei ole saatavana Atenan verkkokaupassa.

Kirjasta sanottua

Innostus huokuu kirjasta - - Juutilaisen tyyli on rosoinen ja rehevä.Satu Kaaria, Helsingin Sanomat

Juutilaisen Mosaiikin mahdollisuudet on tehty tunteella.Glorian Koti

Juuri tämä hurmaannus on vahvuus kirjassa, joka pulppuaa tekemisen riemua.Kotiliesi

Kirja antaa helpot ohjeet ekologisten ja kauniiden mosaiikkiesineiden tekoon.Eeva Lauronen, Kotivinkki

Eija Juutilaisen tavaramerkkejä ovat töihin liitetyt persoonalliset yksityiskohdat (kuppien korvat, kannun nokat, keramiikkaruusut) ja rohkea värien käyttö.Päivi Lehikoinen, Keskisuomalainen

Eija Juutilaisen kirjassa on kekseliäitä ohjeita ja luomisen riemua.Leena Hietamies, Kotimaa

Kun rakkaat perintöposliinit putoavat hyllyltä, tuloksena on tuhansia sirpaleita ja suurta surua. Menetys vaihtuu kuitenkin keksimisen iloksi, kun sirpaleet saavat uuden elämän osana mosaiikkityötä. Sirpaleista syntyy ruukku ja isonvanhempien häälahja-astiaston pirstaleet voi pukea uuteen asuun mosaiikkityössä. Tai miltä kuulostaisi työpaikan naistenvessan remontissa yli jääneet kaakelit, joista syntyy kaunis, vaaleansininen tausta iloisille retrokukkasille? Samaan tapaan syntyvät pirteä pääsiäismuna ja kehykset suvun rakkaille valokuville tai uusi ilme vanhalle tarjottimelle.

Kahvikuppien korvia, lautasten kuviointia ja kierrätyskeskusten antia voi hyödyntää niin lintujen juoma-altaissa kuin koriste-esineissäkin. Vanhat posliiniesineet ja turhien kippojen ja kuppien kuviot löytävät uuden elämän, kun ne alkaa nähdä mosaiikkityön materiaalina. Näissä suomalaisissa, raikkaissa mosaiikkitöissä kierrättäminen ja kekseliäisyys ovat tärkeä osa kaunista lopputulosta. Kirjan töihin voi toki käyttää myös kaupasta hankittavia mosaiikkitarvikkeita.

Kädentaitoihin ja ruokaan erikoistunut toimittaja Eija Juutilainen on intohimoinen ja alaansa perehtynyt mosaiikinharrastaja. Kirjan kuvat on kuvannut Tommi Anttonen.

Kirjoittaja

Eija Juutilainen

Kädentaitoihin ja ruokaan erikoistunut toimittaja Eija Juutilainen on intohimoinen ja alaansa perehtynyt mosaiikinharrastaja. 


Kirjoittajan esittely

Kirjan tiedot

ISBN9789517965231
AsuSidottu
Sivumäärä64
KuvitusNelivärikuvitus, Tommi Anttonen
Kirjastoluokka65.7
Ilmestyminen03/2008
VarastossaEi
Hinta32,50 €
(sis. alv. 10%)