Simpsonit -pokkari

Keltaisen perheen kaksi vuosikymmentä

Jouni Paakkinen
Tuote ei ole saatavana Atenan verkkokaupassa.

Kirjasta sanottua

Paakkisen kyky kertoa kiinnostavasti sarjan taustoista vetää uteliaan nopeasti mukaansa.Jarmo Karonen, Satakunnan Kansa

...kirjassa riittää luettavaa aikuisten ja lasten makuun.Sari Honkasalo, Vakka-Suomen Sanomat

...asia ja viihde ovat oikeassa suhteessa keskenään.Kristiina Pänkäläinen, Keskisuomalainen

Paakkisen tekstistä pursuaa tekemisen riemu ja innostuneisuus asiaan. Lopputulos on riemastuttava, ei todellakaan kuiva historiikki.Ari Tiippana, Itä-Savo

Simpsonit on yksi televisiohistorian erikoisimpia ilmiöitä. Sarja on jatkunut kohta kaksikymmentä vuotta, ja se on edelleen suosionsa huipulla.

Simpsonit-kirja on runsaudensarvi keltaisen perheen ystäville. Jouni Paakkinen johdattaa sarjan syntyyn ja kehitykseen, kohokohtiin, kätkettyihin jekkuihin ja kummallisuuksiin. Miten sarja sai alkunsa? Miten Simpsons-jakso syntyy, miten syntyvät henkilöt ja heidän äänensä? Entä muistatko, minkä värinen oli Smithers oli esiintyessään sarjassa ensimmäisen kerran?

Kirjan jokaisen aukeaman alalaidasta löytyy Simpsons-triviavisa. Tietysti kirjassa on myös parhaita lohkaisuja kautta sarjan historian.

Jouni Paakkinen on aiemmin julkaissut mm. suositut kirjat Yhdeksänmetrinen maasika, Agentti Appelsiini ja Varoitus! Älä niele nauloja! Paakkinen on vannoutunut Simpsonien ystävä ja maailman laajimman fanisivuston ylläpitäjä. Hän on päässyt tutustumaan sarjan tekemiseen »kulissien takana».

Kirjoittaja

Jouni Paakkinen

Englannin opettaja ja rehtori Jouni Paakkinen on kerännyt verkkosivuilleen käännöskukkasia yli kymmenen vuotta. Hän on myös Simpsons-asiantuntija.


Kirjoittajan esittely

Kirjan tiedot

ISBN9789517966399
AsuNidottu
Sivumäärä263
KuvitusMv-kuvitus
KirjastoluokkaT77.4
Ilmestyminen01/2010
VarastossaEi
Hinta9,00 €
(sis. alv. 10%)

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Käännöskukkasten parhaita
Jouni Paakkinen