211 asiaa jotka joka äijän pitäisi tietää -pokkari

Tom Cutler
Tuote ei ole saatavana Atenan verkkokaupassa.

Kirjasta sanottua

Hauska.Iltalehti

Lähes pakko lukaista loppuun saakka yhdeltä istumalta.Hanna Nummila, Etelä-Suomen Sanomat

Miten selvitä reissussa viikon vain yhdellä vaatekerralla? Kuinka kävellään tulisilla hiilillä tai sytytetään pieru palamaan? Kuinka krapula parannetaan? Miten tehdä itse spartalainen kooditikku?

Jokainen mies voi halutessaan olla ÄIJÄ - iästä riippumatta. Tämän oppaan avulla se onnistuu, sillä kirja sisältää kaiken sen tiedon, joka jäi opettajilta ja partio-ohjaajilta kertomatta. 211 asiaan, jotka jokaisen itseään kunnioittavan miehen on syytä osata, kuuluvat muun muassa eri lentokoneyhtiöiden tunnukset, kalsareiden riisuminen ottamatta housuja pois, bumerangin heittäminen ja se, miten viihdyttää pöytäseuruetta kymmenen minuuttia pelkällä tulitikkuaskilla. Kirjassa on myös äijien ruokareseptejä sekä oppia siitä, miten huijata hallitsevansa filosofiaa. Tämä kirja ei ehkä paranna sinun moraaliasi tai saa sinua tuoksumaan hyvältä, mutta se totta vieköön tekee elämästä hauskaa!

Kirjoittaja

Tom Cutler

Kirjan tekijä Tom Cutler on työskennellyt muun muassa basistina, opettajana, lelukauppiaana, tarjoilijana, nukentekijänä, toimittajana ja haamukirjoittajana sekä taikurina. 211 asiaa, jotka joka äijän pitäisi tietää on ollut myyntimenestys kotimaassaan Britanniassa.


Kirjoittajan esittely

Kirjan tiedot

ISBN9789517966412
AsuNidottu
Sivumäärä300
KuvitusPiirroskuvitus
KirjastoluokkaT03
SuomentajaRistö Träff
Ilmestyminen04/2010
VarastossaEi
Hinta9,00 €
(sis. alv. 10%)
Muuta

Alkuteos 211 Things A Bright Boy Can Do