211 asiaa jotka joka mimmin pitäisi tietää -pokkari

Bunty Cutler
Tuote ei ole saatavana Atenan verkkokaupassa.

Käsilaukkuun mahtuva pippurinen ja lystikäs kirja joka naisen perustaidoista

Kuinka kuristaa mies reisien välissä? Kuinka stripata tavoitteellisesti? Ja toisaalta: kuinka keittää täydellinen kananmuna tai shokeerata taskuparkkeerauksella? Jos kirjan yrittää lukea kerralla kannesta kanteen, menettää melko varmasti järkensä. Siksi sitä kannattaa lähestyä kuin puolen kilon konvehtirasiaa: tutki sisältö, valitse haluamasi herkku ja nauti.

Tämä tuikitarpeellinen ja tuoliltapudottava kirja kuuluu joka naisen käsilaukkuun. Se sisältää 211 asiaa, joita ei älytty opettaa koulussa tai partiossa - mitä ihmettä niissä sitten opetettiinkaan?

211 asiaa jotka joka mimmin pitäisi tietää on runsas ja lystikäs, pieni ja pippurinen, vanha ja uusi. Cutler ei ainoastaan anna tulla täydeltä laidalta, vaan hän on tehnyt työnsä myös kauniisti: vanhan ajan piirroskuvitus, kekseliäät lainaukset ja tietoiskut kuljettavat lukijan jonnekin sinne, missä nainen on vielä nainen!


Kirjoittaja

Bunty Cutler

Bunty Cutler on Tom Cutlerin siskontekele, joka ei käynyt katolista tyttökoulua ja jota ei valittu oppilaskunnan puheenjohtajaksi. Hän ei saanut apurahaa Cambridgen yliopistoon, missä hän ei opiskellut historiaa. Eikä hän ole työskennellyt valmistumisensa jälkeen British Counsilin palveluksessa Pariisissa. Hän ei ole julkaissut bestseller-ruokakirjoja, ei ole naimisissa ja/tai kahden lapsen äiti...


Kirjoittajan esittely

Kirjan tiedot

ISBN9789517966429
AsuNidottu
Sivumäärä304
KuvitusPiirroskuvitus
KirjastoluokkaT03
SuomentajaTaina Wallin
Ilmestyminen04/2010
VarastossaEi
Hinta9,00 €
(sis. alv. 10%)
Muuta

Alkuteos 211 Things That A Bright Girl Can Do