Miten mieltä hallitaan

Derren Brown
Tuote ei ole saatavana Atenan verkkokaupassa.

Jokainen on varmaankin joskus miettinyt, miten taikurit onnistuvat puijaamaan yleisöä. Nyt maailmankuulu taikuri Derren Brown paljastaa, miten temppu tehdään. Ja mikä parasta, hän kertoo, miten taikurien ja varsinkin mentalistien oppeja siitä, miten mieltä hallitaan, voi soveltaa joka-päiväiseen elämään.

Brownin teos on huikea opas ihmisen pääkopan sisälle: miten lukea muiden ajatuksia kuin avointa kirjaa, mistä valehtelijan tunnistaa, miten suostutella tehokkaasti ja miten muistaa vaikkapa koko viikon ostoslistan oikeassa järjestyksessä. Eikä siinä vielä kaikki. kirja opettaa myös hypnotisoimaan!

Miten mieltä hallitaan on räyhäkkä kirja kaikille, jotka haluavat käyttää päätään tehokkaammin. Kirja on ollut myyntimenestys Britanniassa, ja se on ollut kuukausia Amazonin myydyimpien kirjojen joukossa.

Kirjoittaja

Derren Brown

Derren Brown (s. 1971) on mentalisti, taikuri ja paranormaalien ilmiöiden kyseenalaistaja. Suomessa on esitetty muun muassa hänen tv-sarjansa Hallitsen mieltäsi - Derren Brown. Vastikään Brown nousi jälleen kerran maailmanlaajuiseen julkisuuteen, kun hän ennusti suorassa tv-lähetyksessä viikon lottonumerot - ja kaikki oikein!


Kirjoittajan esittely

Kirjan tiedot

ISBN9789517966634
AsuSidottu
Sivumääränoin 300 sivua
Kirjastoluokka14.1 / 79.85
SuomentajaRisto K. Träff
Ilmestyminen09/2010
VarastossaEi
Hinta31,50 €
(sis. alv. 10%)
Lisämateriaali
saatavana
Markkinointimateriaali