Hail! Hail! Rock'n'Roll

John Harris
Tuote ei ole saatavana Atenan verkkokaupassa.

Hail! Hail! Rock'n'Roll on pistämätön opaskirja siihen, mitä Spinal Tap kutsui "rockin majesteettisuudeksi, rollin mysteeriksi". Kirja on paitsi ihastuttavan epäkunnioittava myös äärimmäisen kattava: mukana ovat niin Ruisrockissa kautta aikain esiintyneet bändit, musiikin oudot alalajit, Eläkeläisten ja Noel Gallagherin koottuja viisauksia, Bob Dylanin aatoksia kristin-uskosta, Keith Richardsin rahtusen hajanaisia pohdintoja huumeista sekä tietysti Lemmyn kiteytyksiä aivan kaikesta. Hail! Hail! Rock'n'Roll esittelee myös keskeiset soittokamat, raiderit, oudot yhteisprojektit (Lou Reed ja Kiss!) sekä sukeltaa syvälle rockviiksien traagiseen historiaan.

Kirjan kirjoittaja John Harris on entinen NME:n ja Q:n toimittaja, joka on kirjoittanut myös Mojoon ja Rolling Stoneen.

Hail! Hail! Rock'n'Roll -kirja on menestynyt paljon paremmin kuin esimerkiksi Kissin Paul Stanley Helsingissä 1998: "Onko teillä hauskaa? [aplodeja] Mahtavaa! Kun lähdemme kauniista kaupungistanne... me mennään Tukholmaan [buuauksia]. Tänään pidetään hauskaa täällä... mutta huomenna me mennään Tukholmaan [buuauksia]... Tukholmaan [buuauksia]... Tukholmaan [buuauksia]...”

 

Korjaus sivulle 162: Deep Purplen albumilla Concerto for Group and Orchestra esiintyvät laulaja Ian Gillan ja basisti Roger Glover kenkää saaneiden Rod Evansin ja Nick Simperin tilalla, eikä päinvastoin.

Kirjoittaja

Kirjan tiedot

ISBN9789517966672
AsuSidottu
Sivumääränoin 200 sivua
KuvitusPiirroskuvitus
Kirjastoluokka78.8911
SuomentajaJuha Virkki
Ilmestyminen09/2010
VarastossaEi
Hinta29,50 €
(sis. alv. 10%)
Muuta

Englanninkielinen alkuteos: Hail! Hail! Rock'n'Roll!

Lisämateriaali
saatavana
Markkinointimateriaali