Minuutissa muutokseen -pokkari

Mieti hieman, muuta paljon

Richard Wiseman
Tuote ei ole saatavana Atenan verkkokaupassa.

Elämänlaatu ja onni ovat lähempänä kuin luulemmekaan

Miksi jumpan miettiminenkin kiinteyttää? Lisääkö kukkien istuttaminen luovuutta? Oletko onnellisempi, jos pitelet kynää hampaittesi välissä? Olet, usko pois!

Minuutissa muutokseen -kirja osoittaa konkreettisesti, kuinka elämäänsä voi parantaa helposti kuukausien sijaan minuuteissa - olkoonpa tavoitteena laihtuminen, elämänkumppanin löytäminen, unelmatyöpaikan saaminen tai ”vain” onni ja rento olo. Wiseman paljastaa, kuinka mieliala, muisti, suostuttelu, vitkastelu, sinnikkyys ja ihmissuhteet vaikuttavat elämäämme. Parempi elämänlaatu ja onni ovat lähempänä kuin luulemmekaan, ja mikä tärkeintä: tähän kirjaan voimme luottaa! Kaikki Wisemanin menetelmät perustuvat runsaaseen tieteelliseen lähdeaineistoon.

Wiseman etenee kohti parempaa huomista jouhevasti ja vakuuttavasti: hän on tutustunut kirjaa varten tuhansiin käyttäytymisen tutkimuksiin. Kirjassaan hän esittelee tulokset, joita voi soveltaa elämäänsä heti ja joiden vaikutukset tuntuvat välittömästi. Lisäksi kirjan konkreettiset testit ja vinkkisivut havainnollistavat käsiteltäviä teemoja.

Kirjoittaja

Richard Wiseman

Richard Wiseman (s. 1966) on psykologian professori Hertfordshiren yliopistossa. Wiseman aloitti uransa taikurina mutta on sittemmin tullut tunnetuksi erikoisista tutkimuksistaan. 


Kirjoittajan esittely

Kirjan tiedot

ISBN9789517966788
AsuNidottu
Sivumäärä362
Kirjastoluokka17.3
SuomentajaHeli Naski
Ilmestyminen10/2010
VarastossaEi
Hinta9,00 €
(sis. alv. 10%)

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Herätä unen salaiset voimat
Richard Wiseman

Esittely   Lisää koriin 33,00 €