Kun pohjoistuuli puhaltaa (sähkökirja)

Daniel Glattauer
Tuote ei ole saatavana Atenan verkkokaupassa.

Vetävä ja humoristinen rakkaustarina, joka alkaa väärään sähköpostiosoitteeseen päätyneestä viestistä. Pian Emmi ja Leo vaihtavat viestejä päivittäin, tunneittain. Mutta kestääkö suhde todellisuuden painon?

Kaikki alkaa väärään osoitteeseen joutuneesta sähköpostista. Emmi haluaa perua lehtitilauksensa, mutta viesti tupsahtaakin Leo Leiken inboxiin. Väärästä osoitteesta ja lehtitilauksen perumisesta syntyy pientä kirjeenvaihtoa, ja pian Emmi ja Leo vaihtavat viestejä päivittäin. Tunneittain, viimeiseksi illalla, ensimmäiseksi aamulla. Ei aikaakaan kun he ovat rakastuneet toisiinsa.

Sähköpostirakastavaiset eivät tiedä toistensa ikää tai silmien väriä, mutta he tuntevat toistensa ajatukset. Päivän tärkeimmäksi asiaksi muodostuvat viestit, joissa Leo ja naimisissa oleva Emmi haluavat tietää toisistaan niin paljon kuin mahdollista paljastaen samalla omasta elämästään niin vähän kuin pystyvät. Kestäisikö pakkomielteiseksi muuttuva sähköpostisuhde tapaamisen todellisuudessa? Millainen ihminen on viestien takana?

Nykyaikaisen kirjeromaanin taustalla on ikiaikainen ajatus täyttymättömästä rakkaudesta. Rakastavaiset elävät ainoastaan toistensa viesteissä, joiden romanttisia kuvitelmia todellisuus ei tahraa. Kirja pohtii kiinnostavasti yksilön kykyä vaikuttaa sanoilla sekä luoda mielikuva itsestään taitavalla viestinnällä. Romaani vahvistaa uskoa sanallisen ilmaisun mahtiin. Myös vetävä tarina pitää otteessaan: Miksi Emmin puoliso lähettää Leolle viestin? Miten sähköinen rakkaustarina päättyy? Tapaavatko Emmi ja Leo toisensa?

 

Atenan sähkökirjat saatavana seuraavista verkkokaupoista:

Apple iBookstore: http://itunes.apple.com/fi/

Elibris: www.elibris.fi

Elisa Kirja: http://kirja.elisa.fi/

Ellibs: http://www.ellibs.com/fi/

Suomalainen: http://suomalainen.com/

Google Play: https://play.google.com

Kirjoittaja

Daniel Glattauer

Daniel Glattauer (s. 1960) on itävaltalainen toimittaja ja kirjailija. 


Kirjoittajan esittely

Kirjan tiedot

ISBN9789517967358
Kirjastoluokka84.2
AlkuteosGut gegen Nordwind
SuomentajaRaija Nylander
Ilmestyminen07/2011
VarastossaKyllä
Hinta12,00 €
(sis. alv. 24%)
Muuta

Julkaisumuoto: ePub


Asiasanat

romantiikka

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Daniel Glattauer

Esittely   Lisää koriin 32,00 €