En tahdo kuolla, en vain jaksa elää -pokkari

Pokkari

Ann Heberlein
Tuote ei ole saatavana Atenan verkkokaupassa.

Omakohtainen kertomus kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä

Joskus elämä - ankea, harmaa arki ja paska, banaali maailma - satuttaa liikaa tai on sietämätöntä. Välillä taas on sellainen olo kuin pystyisi mihin vain. Ruotsalainen etiikan tohtori, kirjailija ja keskustelija Ann Heberlein kertoo kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstään ja kamppailee filosofisten, tuskaisten ja vaikeiden kysymysten kanssa: Mitä tehdä, kun elämä tuntuu turhalta ja arvottomalta? Miten vastustaa ahdistuskohtauksia ja itsemurha-ajatuksia? Kuka voisi auttaa ja kuunnella?

En tahdo kuolla, en vain jaksa elää ei ole helppo kirja. Mutta se on hyvin kirjoitettu kertomus pimeydestä, joka vetää ihmistä puoleensa, ja vaikeasta arjesta, joka helposti jää piiloon ihmisen ulkokuoren alle. Kirja johdattaa syvälle aiheeseensa ja tarjoaa näkökulmia niin sairauteen, sen hoitoon kuin myös oikeuteen joko elää tai kuolla.

 

Ymmärrystä ja avoimuutta lisäävä kirja kertoo itse-eletystä helvetistä. Se on kuitenkin myös kirkasta kirjallisuutta: elävää, vaihtelevaa sekä tarkkanäköistä yhteiskunnan ja oman mielen kuvausta. Kirjaa lukee sekä kauhuissaan että omia ajatuksiaan ihmetellen.

Kirjoittaja

Ann Heberlein

Ann Heberlein on etiikasta väitellyt tohtori, kolumnisti, kirjailija ja keskustelija. 


Kirjoittajan esittely

Kirjan tiedot

ISBN9789517967716
AsuPokkari
Sivumäärä167
AlkuteosJag vill inte dö, jag vill bara inte leva
SuomentajaUlla Lempinen
Ilmestyminen10/2011
VarastossaEi
Hinta9,00 €
(sis. alv. 10%)