Luonnollista!

Syömisen syvin olemus

Miia Saastamoinen

30,50

+ postikulut (3.90 €)

Kirjasta sanottua

Tämä kirja ei jätä mitään epäselväksi, jos tavoitteena on virkeämpi arki. Opettaa ja ohjaa lempeästi.Meidän Perhe

Ainoa ravintotietokirja jonka tarvitset

Keskustelu ihanteellisesta ravitsemuksesta käy kuumana: Pitäisikö hiilihydraatteja syödä lainkaan? Millaisia rasvoja tarvitsemme ja kuinka paljon? Entä ovatko ravintolisät turhia vai välttämättömiä? Ehdottomat ja usein keskenään ristiriitaiset ravintosuositukset tekevät syömisestä suorittamista. Entä jos elämän tarkoitus olisikin oppia ja kasvaa eikä laskea kaloreita?

Luonnollista! kumoaa sitkeitä ravintomyyttejä, esimerkiksi kalorien laskeminen ei ole oikotie onneen, koska jokainen raaka-aine käyttäytyy ja varastoituu elimistössämme omalla tavallaan. Muodikkaat superfood- tai luomu-nimitykset vain vahvistavat vanhan totuuden: ravinteikkaat raaka-aineet pääsevät parhaiten oikeuksiinsa alkuperäisessä ja käsittelemättömässä muodossa nautittuina. Eikä tarkoitus ole elää vain kasviksilla – ihanteellinen ruokavalio voi sisältää myös lihaa.

Luonnollista! ottaa syömiseen kokonaan uudenlaisen lähestymistavan: Yhtä ainoaa ja oikeaa ruokavaliota ei ole olemassa. Se, miten puolisosi tai naapurisi syö, ei välttämättä sovi sinulle.

Pikadieettien ja tiukkojen ohjeiden sijaan teoksessa kerrotaan, mihin hyvä ravitsemus perustuu ja miten voit rakentaa juuri itsellesi ihanteellisen ruokavalion. Konkreettisena apunasi ovat reseptit, jotka kattavat päivän ateriat aamusta iltaan. Saat myös tukea siihen, miten voit muuttaa ruokavaliotasi itsellesi sopivan kokoisin askelin, luonnollisesti.

Luonnollista! Syömisen syvin olemus -teoksen kehon kuuntelun osio pohjautuu Kehon kuuntelun oppaaseen (Marko Vapa ja Päivi Peltoniemi, 2010, Lootus-kirja, Valmiixi). Lisätietoa kehon kuuntelusta http://www.valmiixi.fi/2010/09/kehon-kuuntelun-opas.html.

 

Kirjoittaja

Miia Saastamoinen

Ravintoneuvoja Miia Saastamoinen on tutkinut ravitsemusta laaja-alaisesti sekä perehtynyt useisiin kymmeniin eri ruokavaliosuuntauksiin.


Kirjoittajan esittely

Kirjan tiedot

ISBN9789517968256
AsuNidottu, liepeellinen
Sivumäärä343
KuvitusNelivärikuvitus
Kirjastoluokka59.34
Ilmestyminen03/2012
VarastossaKyllä
Hinta30,50 €
(sis. alv. 10%)
Lisämateriaali
saatavana
Markkinointimateriaali
Markkinointimateriaali2

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Herkkuja ilman hellaa ja uunia
Outi Rinne

Esittely   Lisää koriin 33,00 €
Kuinka hylkäsin turhat ruoka-ja kosmetiikkakemikaalit
Noora Shingler

Esittely  
Michael Pollan
Jos isoisoäiti menisi nykyaikaiseen markettiin,
hän saattaisi palata sieltä tyhjin
käsin. »Ruoankaltaiset
ravintovalmisteet» ja kevyttuotekehitelmät
ovat korvanneet sen, mitä isoisoäiti olisi...
Esittely  
Syöjän käsikirja
Michael Pollan

Esittely   Lisää koriin 8,00 €
Elina Lappalainen

Esittely   Lisää koriin 29,50 €
Jonathan Safran Foer

Esittely