Kuvaaja: Peter-Rigaud Shotview Photographers
Lataa kuva suurempana
Jonathan Safran Foer
Myös minä rakastan makkaraa, en vain syö sitä.

Jonathan Safran Foer on yhdysvaltalainen kirjailija, joka on kirjoittanut kaksi romaania. Hänen Eläinten syömisestä -kirjastaan on tullut maailmanlaajuinen ilmiö. 

Jonathan Safran Foer (s. 1977) on kirjoittanut aiemmin kaksi romaania, joista Kaikki valaistuu on suomennettu. Hänen kirjansa ovat saaneet useita palkintoja, ja niitä on käännetty 37 kielelle. Foer asuu Brooklynissä, New Yorkissa. Eläinten syömisestä -kirjan oikeudet on myyty 18 maahan, ja siitä on tullut maailmanlaajuinen ilmiö. 

Jonathan Safran Foer ottaa kantaan lihan syömiseen ja lihan tehotuotantoon kirjassaan Eläinten syömisestä.

Tuotanto

Jonathan Safran Foer, 2001

Jonathan Safran Foer pohtii oikeuttamme syödä lihaa ja lihan tehotuotannon ongelmia. Ravisteleva ja vakuuttava teos on yhdistelmä filosofiaa, muistelmateosta, tiedettä, kirjallisuutta ja tutkimusmatkoja sinne, mistä ruokamme on peräisin. 

Esittely  
29,50 €

Tutustu myös heihin

Elina Lappalainen

Elina Lappalainen (s. 1984) on Talouselämä-lehden toimittaja ja seuraa työkseen kasvuyrityksiä, peliteollisuutta ja teknologia-aiheita. 

Pelien valtakunta (15.5.2015)
Michael Pollan

Toimittaja Michael Pollan on tiede- ja ympäristöjournalismin professori Berkeleyssä. Hänen aiemmat kirjansa ovat nostattaneet laajan keskustelun ruokakulttuurista.

Oikean ruoan ohjeet -pokkari (15.1.2013)