Marjoja & maskaraa

Kuinka hylkäsin turhat ruoka-ja kosmetiikkakemikaalit

Noora Shingler
Tuote ei ole saatavana Atenan verkkokaupassa.

Kirjasta sanottua

Innokasta, lennokasta ja viihdyttävää. -- Tätä voi suositella kaikille omasta hyvinvoinnistaan ja ekologisuudesta kiinnostuneille ihmisillePäivi Maaniitty, Kainuun Sanomat

Hauskasti ja napakasti kirjoitettu kirja perustelee monipuolisesti valintoja terveellisemmän elämän taustalla.Kunto Plus

Fiksut ruoat, ekot meikit! Huippusuosittua Kemikaalicocktail-blogia pitävä Noora Shingler valottaa napakoin esimerkein päivittäisiä ruoka- ja kosmetiikkavalintojamme. 

Muutama vuosi sitten toimittaja Noora Shingler voi huonosti. Hän kärsi erikoisista vatsavaivoista ja juoksi lääkäreillä. Lopulta apu löytyi perinpohjaisen kartoituksen avulla, ja Shingler hyllytti viisi ruoka-ainetta: maidon, teollisen lihan, valkoiset jauhot, sokerin sekä hiivan – ja parani.

Marjoja & maskaraa -kirjassaan Shingler kertoo ruokavalion muutoksestaan sekä löytämistään ekologisista tuotteista. Hän valottaa monin tavoin niitä ongelmia, joihin törmäämme päivittäisissä ruoka- ja kosmetiikkavalinnoissamme.

Kirjan ensimmäisessä osassa kerrotaan kasvispohjaisen luomuruoan eduista ja tarjoillaan herkullisia ja helppoja ruokaohjeita. Konkreettiset neuvot auttavat esimerkiksi korvaamaan lehmänmaidon kasvisvaihtoehdoilla ja välttämään ruoan sisältämiä lukemattomia lisäaineita. Olo paranee valinta valinnalta.

Toisessa osassa nenä työnnetään meikkipussiin. Ekon naisen ei tarvitse näyttää hipiltä, vaan kauneutta voi hoitaa sekä terveellisesti että tyylikkäästi. Shingler vakuuttaa, että on fiksua tutkia tuotteiden INCI-listoja ja valita elämä ilman myrkkyjä. Vaihtoehtoja riittää!

Marjoja & maskaraa on tärkeää, konkreettista ja kannustavaa tekstiä kannesta kanteen. Shingler perustaa tietonsa runsaaseen lähdeaineistoon sekä omakohtaisiin kokemuksiinsa. 

Kirjoittaja

Noora Shingler

Noora Shingler on terveydestä, ympäristöstä ja kirppareista kiinnostunut, YLEn Uusi Musta -sivuston toimittaja ja tuottaja. 


Kirjoittajan esittely

Kirjan tiedot

ISBN9789517966924
AsuNidottu
Sivumäärä200
KuvitusPiirroskuvitus, Saara Helkala
Kirjastoluokka59.3
Ilmestyminen03/2011
VarastossaEi
Hinta22,50 €
(sis. alv. 10%)
Lisämateriaali
saatavana
Sisällysluettelo kirjasta
Markkinointimateriaali1
Markkinointimateriaali2

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Kuinka hylkäsin turhat ruoka- ja kosmetiikkakemikaalit
Noora Shingler

Herkkuja ilman hellaa ja uunia
Outi Rinne

Esittely   Lisää koriin 33,00 €
Syömisen syvin olemus
Miia Saastamoinen

Esittely  
Michael Pollan
Jos isoisoäiti menisi nykyaikaiseen markettiin,
hän saattaisi palata sieltä tyhjin
käsin. »Ruoankaltaiset
ravintovalmisteet» ja kevyttuotekehitelmät
ovat korvanneet sen, mitä isoisoäiti olisi...
Esittely  
Syöjän käsikirja
Michael Pollan

Esittely   Lisää koriin 8,00 €
Elina Lappalainen

Esittely  
Jonathan Safran Foer

Esittely