Juhana Harju

Juhana Harju on koulutettu ravintoasiantuntija. Hän luennoi ja kirjoittaa terveellisestä ravinnosta ja hyvästä elämästä, ja pitää suosittua Aamiainen ruohikolla -ravintoblogia. 

Helsinkiläinen Juhana Harju (s. 1958) opiskeli nuorena kuvataidetta ja työskenteli muun muassa mainostoimistossa. Kiinnostus terveellisen ravinnon vaikutuksiin vei kuitenkin mukanaan, ja hän kouluttautui ravintoasiantuntijaksi.

Harju on pitänyt luentoja terveellisestä ravinnosta ja kirjoittanut artikkeleita aikakauslehtiin ja esimerkiksi YLEn radio-ohjelma Uuden Mustan sivuille. Vuonna 2007 ilmestyi hänen sydäntautien ehkäisystä kertova kirjansa Ravintoa sydämelle.

Vapaa-aikanaan hän ilahtuu ystäviensä tapaamisesta ja virkistyy kävelyretkillä luonnon helmassa. Hän myös kuuntelee mielellään barokkimusiikkia konserteissa ja on kiinnostunut syvällisistä elämänfilosofisista pohdinnoista.

Lisää kirjailijasta

http://ruohikolla.blogspot.com/

Tuotanto

Ehkäise ja hoida osteoporoosia ravinnolla ja liikunnalla
Juhana Harju, 2011

Paranna luuntiheyttä – torju osteoporoosi – ehkäise murtumia

Esittely  
31,50 €