Lontoo haarukassa

Mikko Takala, Juha Virkki, Mika Remes & Tommi Anttonen
Tuote ei ole saatavana Atenan verkkokaupassa.

Kirjasta sanottua

Oivaa matkalukemista herkuttelijalle, mutta jo pelkkä kirjakin vie makumatkalle vaikka omalla sohvalla köllien.Heidi Pyhälahti, Turun Sanomat

Kirja on erinomainen opas niin vaativalle ruokamatkailijalle kuin satunnaisia herkutteluhetkiä etsivälle turistillekin.Rita Junes, Keskipohjanmaa

Ruokamatkalle Lontooseen aikovan kannattaa tutustua kirjaan hyvissä ajoin - ja varata pöytä.Juha Sainio, Helsingin Sanomat

Taskuun mahtuva kirjanen antaa oivan läpileikkauksen Lontoon ja sen lisäksi myös Skotlannin ja Irlannin kiinnostavimmista ravintoloista ja pubeista perinneruokia ja juomapuolta unohtamatta.Marja Mäkelä-Juvakka, Etiketti

Brittiruokaa on kuvailtu mössöksi, joka on ensin paistettu eltaantuneessa rasvassa ja sitten keitetty vedessä. Pahemmin väärässä tuskin voi olla. Lontoo on tällä hetkellä maailman paras ravintolakaupunki, jos asiaa mitataan monipuolisuudella ja laadulla. Brittein saarilta tulevat myös huippuraaka-aineet, kuten äyriäiset ja liha, joita osataan arvostaa muuallakin Euroopassa.

Lontoo haarukassa sukeltaa entisen imperiumin pääkaupungin kiinnostavimpiin ravintoloihin sekä haarukoi parhaat palat myös Skotlannin ja Irlannin ruoka- ja juomakulttuurista.

Lontoo haarukassa on kolmas nide herkkusuille tarkoitetussa kiitetyssä, värikkäästi kuvatussa ja kirjoitetussa Haarukassa-ruokaopassarjassa. Makumuistojen ja kokkihaastattelujen ohessa on nyt entistä kattavammat suositukset siitä, mihin makumatkaajan kannattaa puntansa ja euronsa sijoittaa.

Kirjoittaja

Mikko Takala

Mikko Takala on naimisissa oleva kahden lapsen isä. Hän kirjoittaa ruoka- ja ravintolajuttuja Kauppalehti Optioon ja useat ruokakirjat ovat hänen käsialaansa. 


Kirjoittajan esittely
Juha Virkki

Juha Virkki (s. 1961) on ruoka- ja matkakirjoittaja, joka lehtijuttujen ohessa on ollut kirjoittamassa lukuisia ruoka- ja matkakirjoja, mm. jokamiehelle sopivan Viisastu viinistä -teoksen. Lisäksi hän on toimittanut suomeksi mm. huikean myyntimenestyksen Isän käsikirja (2006). Hän on Gretan ja Tildan isä sekä perheensä hovikokki.


Kirjoittajan esittely
Tommi Anttonen

Tommi Anttonen on ammatiltaan valokuvaaja. Upeiden kirjakuvitusten lisäksi monet Atenan kirjailijakuvat ovat Anttosen ottamia. 


Kirjoittajan esittely

Kirjan tiedot

ISBN9789517965286
AsuNidottu
Sivumäärä192
KuvitusNelivärikuvitus, Anttonen ja Remes
Ilmestyminen02/2008
VarastossaEi
Hinta27,00 €
(sis. alv. 10%)

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Pokkari
Juha Virkki

Esittely   Lisää koriin 9,00 €
Ruokamatkailijan opas
Juha Virkki, Mikko Takala, Mika Remes & Tommi Anttonen
Espanjalainen keittiö on noussut eurooppalaisen
keittotaidon kärkeen. Maasta on tullut
ruokamatkailijoiden mekka, josta
löytää kiinnostavaa
syötävää hintahaarukan laidasta...
Esittely  
Sauli Kemppainen & Sami Rekola
Uudessa espanjalaisessa keittiössä
yhdistyvät laadukkaat raaka-aineet, niiden
moderni valmistaminen ja ennakkoluulottomat
makuyhdistelmät. Keittiön ydintä ovat
tapakset tai pintxot, kuten niitä Kataloniassa...
Esittely