Elämä järjestykseen

ilman rahtuakaan itsekuria

Kathrin Passig & Sascha Lobo
Tuote ei ole saatavana Atenan verkkokaupassa.

Kirjasta sanottua

Kirjoittajat ansaitsisivat Nobelin palkinnon, sillä he ovat löytäneet paremman elämän salaisuuden.Tagesspiegel

Lajittele sukat, varaa aika hammaslääkärille, vie fillari huoltoon, lähetä syntymäpäiväkortti kummipojalle. Jopa pelkän listan ajatteleminen uuvuttaa ja tekee mieli käpertyä sohvalle ja unohtaa kaikki hommat.

Elämä järjestykseen (ilman rahtuakaan itsekuria) kertoo, miten pääset eroon kasautuvista hommista ilman suuria elämänmuutoksia. Ensinnäkin: jätä suosiolla tekemättä ne hommat, joita et kuitenkaan hoida. Jos et ymmärrä, miksi lakanat pitäisi silittää, älä hyvä ihminen silitä niitä! Toiseksikin: unohda itsekuri. Ei se kuitenkaan toimi, koska itseään on niin helppo huijata.

Jotain pitäisi silti saada tehtyä, mutta miten? Kirja antaa käytännön vinkkejä, miten tarttua pakollisiin tehtäviin. Tehtävälistat auttavat hahmottamaan tehtyjä ja tekemättömiä töitä, mutta jos töiden listaaminen on sinulle keino vältellä hommia, unohda listat. Kokeile sen sijaan deadlinea, joka on kuin lempeä mutta tiukka tarhantäti, ja viiteen mennessä olet vienyt roskapussin ulos niin kuin päätit.

Tässä kirjassa ei patistella ottamaan itseään niskasta kiinni. Pakolliset hommat hoidetaan ja sitten ollaan kuin ellun kanat. 

Kirjoittaja

Kathrin Passig

Kathrin Passig (s. 1970) toimii Berliinissä Zentrale Intelligenz Agenturin toimitusjohtajana. Hän on myös kääntäjä, toimittaja ja kirjailija. 


Kirjoittajan esittely

Kirjan tiedot

ISBN9789517965910
AsuSidottu
Sivumäärä283
Kirjastoluokka17.3
SuomentajaTiina Hakala
Ilmestyminen10/2009
VarastossaEi
Hinta28,50 €
(sis. alv. 10%)
Muuta

Saksankielinen alkuteos Dinge geregelt kriegen