Isän keittokirja

Pokkari

Juha Virkki

9,00

+ postikulut (3.90 €)

Missä on isän "oma huone"? Harva mies voi enää rassata pihalla tai autotallissa autoa, kun kiesin ohjekirjakin kertoo jo konepeltiä avattaessa, että "ota yhteys merkkihuoltoon". Linnunpönttöjäkin voi tehdä vain rajallisen määrän. Onko ainut vaihtoehto siis sohva ja kaukosäädin?

Ei ole. Vallataan me miehet keittiö takaisin. Enemmistö maailman huippukokeista on miehiä, eikä syyttä: kokkaaminen on yhtä teknistä ja kiinnostavaa kuin polttomoottorin toiminta. Molemmissa keskeistä on ymmärtää, mitä tapahtuu ja mitä siitä seuraa. Risoton tekeminen ja leivän leipominen ovat prosesseja, joissa lopputuloksen takaa vain oikein toimiminen. Huilatessa voi perehtyä ruokalajien kulttuurihistoriaan, joka vetää hyvinkin vertoja sotahistorialle.

Isän keittokirja johdattaa miehen kuin miehen ruoanlaiton perusteisiin ja alan nippelitietoon. Kaikki ruoat eivät ole niitä terveellisimpiä, mutta ne ovat taatusti hyviä ja omin käsin tehtyjä. Kevyttuotteiden ja kalorilaskelmien sijaan tässä kirjassa uskotaan hyviin raaka-aineisiin ja kohtuuteen.

Psst, naiset! Tämän kirjan avulla voitte muuttaa naimanne sohvaperunan toimeliaaksi keittiön sieluksi ja saada itsellenne lisää vapaa-aikaa. Mutta älkää kertoko salajuonta hänelle!

Kirjoittaja

Juha Virkki

Juha Virkki (s. 1961) on ruoka- ja matkakirjoittaja, joka lehtijuttujen ohessa on ollut kirjoittamassa lukuisia ruoka- ja matkakirjoja, mm. jokamiehelle sopivan Viisastu viinistä -teoksen. Lisäksi hän on toimittanut suomeksi mm. huikean myyntimenestyksen Isän käsikirja (2006). Hän on Gretan ja Tildan isä sekä perheensä hovikokki.


Kirjoittajan esittely

Kirjan tiedot

ISBN9789517967693
AsuPokkari
KuvitusPiirroskuvitus
Ilmestyminen10/2011
VarastossaKyllä
Hinta9,00 €
(sis. alv. 10%)

Asiasanat

ruoka