Pieni suuri päätösten kirja

50 toimivaa ratkaisumallia

Mikael Krogerus & Roman Tschäppeler

22,50

+ postikulut (3.90 €)

Pieni suuri päätösten kirja on ollut myyntimenestys Euroopassa.

Kirjasta sanottua

Hyvä käytännön opas päätöksenteon pulmatilanteisiin on Mikael Krogeruksen ja Roman Tschäppelerin tuore teos ”Päätösten kirja”, jonka monet ovat kokeneet hyödylliseksi. Monet arkisetkin päätöksenteon haasteet voidaan jäsentään tämän selkeän teoksen avulla.Jari Kaivo-oja, Foresight.fi

Välillä humanistikin innostuu ihailemaan kirjan neuvokkuutta, aukotonta loogisuutta ja asioiden järkeistämisen tehokkuuttaJanne Viljamaa, Opettaja

Arvosana 9/10Thomas Brand, Nordnet-blogi

Jos tiedät jo haluavasi tämän kirjan, et tarvitse sitä. Jos et ole ihan varma, sinun on syytä ostaa se välittömästi.

Kuinka osaan valita oikein? Miten saan sen mitä haluan? Kuinka opin ymmärtämään itseäni paremmin? Mitä oikeastaan tahdon? Joskus ajatuksemme ovat kaaoksessa, ja silloin auttaa tilanteen jäsentäminen, olennaisen näkeminen. Ratkaisumallit auttavat karsimaan ylimääräisen ja keskittymään siihen, millä on merkitystä.

Pieni suuri päätösten kirja esittää 50 toimivaksi todettua päätöksentekomallia tiiviissä ja käytännönläheisessä muodossa. Esimerkiksi Yhdysvaltain entinen presidentti Eisenhower osasi tarttua kuhunkin tehtäväänsä juuri oikeaan aikaan; minkälaista ratkaisumallia hän käytti? Jos joudut valitsemaan kahdesta hyvästä vaihtoehdosta, voit turvautua kuminauhamalliin: mikä minua pidättelee – mikä vetää puoleensa? Joissain tilanteissa voi olla parasta kokeilla SWOT-analyysiä, toisissa taas sukupuumalli on toimivin. Epävarmuus saa meidät usein lykkäämään ratkaisua, mutta on hyvä muistaa, että päättämättä jättäminenkin on päätös.

Pieni suuri päätösten kirja tarjoaa pätevät neuvot joka tilanteeseen työssä, perhe-elämässä ja vapaa-ajalla. Ratkaisumallit eivät päätä puolestasi, mutta ne auttavat ottamaan askeleen oikeaan suuntaan. Vastauksen löydät sinä itse.

Kirjoittaja

Mikael Krogerus

Mikael Krogerus (s. 1976) on suomalaissyntyinen toimittaja, joka on asunut Saksassa ja Ruotsissa. Hän kirjoittaa moniin saksalaisiin ja sveitsiläisiin sanomalehtiin.


Kirjoittajan esittely
Roman Tschäppeler

Roman Tschäppeler (s.1978) on kotoisin Bernistä. Hän on työskennellyt sveitsiläisessä ideajalostamossa ja perustanut kulttuurikeskuksen nuorille.


Kirjoittajan esittely

Kirjan tiedot

ISBN9789517968188
AsuSidottu
KuvitusMv-kuvitus
Kirjastoluokka69.11
Alkuteos50 50 Erfolgsmodelle
SuomentajaHeli Naski
Ilmestyminen03/2012
VarastossaKyllä
Hinta22,50 €
(sis. alv. 10%)
Muuta

Lukunauha


Sinua saattavat kiinnostaa myös

52 toimivinta selitystä
Roman Tschäppeler & Mikael Krogerus

Esittely   Lisää koriin 23,00 €