Olet taatusti keski-ikäinen kun... -pokkari

Alison Rattle & Allison Vale
Tuote ei ole saatavana Atenan verkkokaupassa.

Saitko hiljattain päähäsi ostaa viimeisen päälle käytännöllisen sadeasun? Tämä kirja kirvoittaa taatusti naurut keski-ikäistymisestä.

Et ole enää samanlainen kuin viisi vuotta sitten. Muutos tapahtui vähitellen tai ihan yhtäkkiä. Eräänä päivänä sinua teititeltiin ruokakaupassa tai yks kaks sait päähäsi ostaa viimeisen päälle käytännöllisen sadeasun. Keski-ikäistymisessä on hyviäkin puolia: sinun ei tarvitse enää valvoa aamuneljään tai olla innostunut Twitterin uusitusta ilmeestä. Saat aivan rauhassa nolostuttaa lapsesi pukemalla päällesi takin, jossa on yksinkertaisesti helppo ja hyvä olla.

Tämä kirja kertoo keski-iän ensimerkeistä siihen, että haaveilet joutuvasi lentokentällä käsin turvatarkastetuksi – kirjan luettuasi tiedät taatusti, milloin pelisi on pelattu. Eikä siinä mitään. On vain tullut aika, jolloin on hauskempaa katsoa rauhassa kotona Sinkkuelämää DVD-boxilta tai jutella ystävien kanssa kaikenmaailman krempoista, joita tuntuu sitten viime näkemän ilmaantuneen.

Kun keski-iän kriisi iskee, voi olla vaara, että toimit jotenkin hassusti: Alat kapinoida. Katseesi alkaa harhailla aidan toiselle puolelle, missä ruoho on vihreämpää tai lähdet kirjakauppaan hankkimaan tyttärellesi synttärilahjaksi Facebookia… Sitä ennen kannattaa kuitenkin lukea tämä kirja, ettet puhu kovin tyhmiä tai tee vielä jotakin tyhmempää.

Kirjan on suomeksi toimittanut Jyrki Liikka. 

Kirjoittaja

Kirjan tiedot

ISBN9789517968072
AsuPokkari
KuvitusPiirroskuvitus
Kirjastoluokka84.2
AlkuteosYou Know You're Middle Aged When…
SuomentajaJyrki Liikka
Ilmestyminen03/2012
VarastossaEi
Hinta8,00 €
(sis. alv. 10%)