Leikkaa tästä!

Taidokkaat paperileikkaukset korteista koristeisiin

Emily Hogarth

34,50

+ postikulut (3.90 €)

Kirjasta sanottua

Kuvalliset ohjeet ovat yksityiskohtaisia ja lopulliset askartelut näyttävät lähes kolmiulotteisilta. Paperileikkaukset ovat samanaikaisesti viehättävän vanhanaikaisia ja tyylikkään moderneja.Solja Virkkunen, Aamulehti

Tätä kirjaa saa leikata!

Perinteiset paperilumihiutaleet ovat kaikille tuttuja, mutta samalla periaatteella syntyvät ihastuttavat onnittelukortit, mobilet tai vaikkapa ikkunakoristeet. Paperileikkaus on ikivanha tekniikka, joka ei vaadi kalliita välineitä tai erityistaitoja – tarvitset vain hyvät sakset, kaunista paperia ja innostusta.

Leikkaa tästä! tarjoaa aloittelevalle paperinleikkaajalle 50 valmista kaavaa, joiden avulla työt syntyvät helposti. Kokeneemmat paperitaiturit taas voivat haastaa itsensä ideoimalla omia malleja kirjan vinkkien pohjalta.

Kirjan lopusta löytyy töitä varten kauniita kuoseja, jotka houkuttelevat kokeilemaan uusia tekniikoita. Suunnittele kolmiulotteisia paperileikkauksia, leikittele väreillä kerrostamalla erilaisia materiaaleja tai tee siluettikuvat perheenjäsenistä. Osaavissa käsissä paperinpalanen muuttuu upeaksi taideteokseksi!

Kirjoittaja

Emily Hogarth

Emily Hogarth on skotlantilainen muotoilija ja kuvittaja, joka asuu ja työskentelee Edinburghissa.


Kirjoittajan esittely

Kirjan tiedot

ISBN9789517968393
AsuNidottu, liepeellinen
Sivumäärä144
KuvitusNeliväri
Kirjastoluokka65.5
AlkuteosCut up this book!
SuomentajaMirja Muurinen
Ilmestyminen09/2012
VarastossaKyllä
Hinta34,50 €
(sis. alv. 10%)