Hirvikeittokirja

Anders Leven
Tuote ei ole saatavana Atenan verkkokaupassa.

Hirvenliha on syksykauden herkku. Se on vähärasvaista ja maukasta, ja Hirvikeittokirja opastaa miten hirvestä voi kokata paljon muutakin kuin vain lihakeittoa. "Mintulla ja savuhirvellä höystetty härkäpapukeitto" tai "Kermaiset hirvikääryleet puolukkachutneyn kanssa" ovat esimerkkejä monipuolisesta ja raikkaasta reseptivalikoimasta. Anders Levén yhdistää ruokiinsa myös aasialaisia vaikutteita. Hirvikeittokirjassa on ohjeita lihan käsittelyyn sekä menyy-vaihtoehtoja vaikkapa kunnon peijaisiin.

Kirjoittaja

Anders Leven

Anders Levén on ruotsalainen kokki, jolla on pitkään ollut ruokaohjelma televisiossa ja oma ravintola Tukholmassa. Hän on aiemmin julkaissut keittokirjan Levéns favoriter.


Kirjoittajan esittely

Kirjan tiedot

ISBN9789517963626
AsuSidottu
Sivumäärä128
KuvitusRunsas nelivärikuvitus
Kirjastoluokka68.2
SuomentajaLaila Rauhamaa
Ilmestyminen08/2004
VarastossaEi
Hinta29,50 €
(sis. alv. 10%)
Muuta

Alkuteos Älgkokbok

Asiasanat

ruoka reseptit

Sinua saattavat kiinnostaa myös

Juha Virkki
Missä on isän "oma huone"? Harva mies voi
enää rassata pihalla tai autotallissa
autoa, kun kiesin ohjekirjakin kertoo jo
konepeltiä avattaessa, että "ota yhteys
merkkihuoltoon". Linnunpönttöjäkin voi...
Esittely  
Michael Pollan
Jos isoisoäiti menisi nykyaikaiseen markettiin,
hän saattaisi palata sieltä tyhjin
käsin. »Ruoankaltaiset
ravintovalmisteet» ja kevyttuotekehitelmät
ovat korvanneet sen, mitä isoisoäiti olisi...
Esittely