Pressi

Tervetuloa Atenan pressisivuille.

 

Painokelpoisia kirjailijakuvia voit ladata suoraan Kirjailijat-sivuilta ja kansikuvia kirjoistamme kirjan omalta tuotesivulta. Näyttökuvien alla on linkki kuvan korkearesoluutioiseen versioon. Lehdistötiedotteita löydät tältä sivustolta. Mikäli toivomaasi kuvaa tai tiedotetta ei löydy, tai kaipaat lisätietoja, ota yhteys Hanna-Leena Soisaloon.

 

Sivuilla olevia kirjailijakuvia saa käyttää kertajulkaisuoikeudella ja kyseistä kirjailijaa koskevissa jutuissa. Jos kuvan yhteydessä on kerrottu valokuvaajan nimi, se tulee julkaista kuvan yhteydessä. Mikäli kuvaa käytetään ainoastaan verkkojulkaisussa, ota yhteyttä toimistoomme sopiaksesi asiasta.

 

Voit liittyä Atenan pressipostituslistalle tältä sivulta. HUOM! Tämä tiedotuslista on tarkoitettu vain median edustajille. Mikäli et ole toimittaja, mutta haluat tietoa uutuuksistamme ja ajankohtaisista asioistamme, tilaa Atenan uutiskirje etusivultamme. 

 

Atenan kirjojen pressikappaleita voi noutaa pääkaupunkiseudulla sovittaessa Kolmen sepän kirjakaupasta. Kirjakauppa sijaitsee Helsingin keskustassa Kaivopihan Hansakäytävällä. Noudosta on sovittava ensin Hanna-Leena Soisalon kanssa. 

 

Yhteystiedot

Atena Kustannus Oy
Hanna-Leena Soisalo
Puh. +358 10 4214 209
Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

PL 436
Nikolainkulma, Asemakatu 6, 2. krs.
40101 Jyväskylä